Elektrotechniek

Elektrotechniek vormt de oorsprong van onze organisatie. En na 8 jaar is deze discipline nog steeds niet de minste. Immers, zonder elektra beginnen we allemaal niets. De oplossing kan nog zo mooi zijn, zonder spanning functioneert deze niet. Het is daarom belangrijk om uw elektrotechnische installatie goed in orde te hebben. U ziet de installatie misschien niet, maar u gebruikt hem dagelijks! Onze technici hebben de juiste papieren én ervaring om een veilige installatie te realiseren of aan te passen. Wilt u een compleet nieuwe installatie of alleen een stopcontact voor uw computer? Geen probleem, bij ons bent u aan het juist adres!

Energie

Anno 2016 een hot item: energie. Waar halen we onze energie vandaan? Welke mogelijkheden zijn er om energie te besparen? Uiteraard hebben we hier kennis van in huis. We geven graag advies over de uw mogelijkheden op het gebied van energie. Technieken als PV panelen en teruglevering zijn ons niet vreemd. Daarnaast kunt u relatief snel een besparing realiseren door onze LED toepassingen.

Heeft u nieuw- of verbouwplannen. Kom gerust eens langs voor de mogelijkheden die wij voor u kunnen bieden. Wij helpen u graag met de invulling van uw wensen. U kunt bij ons terecht voor een traditionele installatie én voor een innovatieve domotica voorziening. We zetten de verschillen graag voor u op een rij! Interesse? Neem gerust contact met ons op.