Beveiliging

Voor elke situatie de juiste beveiliging.

Een veilig gevoel, wel zo prettig. Voor zowel zakelijke als particuliere objecten is beveiliging anno 2018 meer dan noodzakelijk. Enerzijds om ongewenste bezoekers te traceren en te weren, anderzijds om zelf te bepalen wie wel toegang heeft.

Onze technici hebben ervaring met het projecteren, monteren en onderhouden van beveiligingsinstallaties. Integratie tussen inbraakmeldinstallatie, cameraobservatie en toegangscontrole zijn ons niet vreemd.

Inbraakmeldinstallatie

Een inbraakmeldinstallatie, een uit nood geboren oplossing. De verhoogde criminaliteit zorgt ervoor dat we onze eigendommen beter moet beveiligen. Deze installaties zorgen ervoor dat ongewenste bezoekers zo veel mogelijk op afstand blijven. Mocht het object toch betreden worden treedt het alarm in werking.

Onze systemen worden altijd ontworpen op basis van een projectering. Deze wordt uitgevoerd volgens de geldende VRKI richtlijnen. Op basis van deze richtlijnen investeert u over een passende oplossing voor uw situatie. Onze technici zijn gecertificeerd en zorgen daarmee ook voor een correcte installatie.

Jaarlijks onderhoud is voor onze oplossingen een must. Tijdens dit onderhoud wordt de werking getest, de situatie geanalyseerd én eventuele gebreken verholpen. Zo bent u altijd verzekerd van een goed werkend systeem.

Cameraobservatie

Camera’s werken tweeledig. Enerzijds geeft het letterlijk inzicht in de situatie. Anderzijds hebben camera’s een preventieve werking. Ongewenste bezoekers weten dat ze het risico lopen gefilmd te worden. Cameraobservatie is daarom een perfecte aanvulling op uw object.

Voor elke situatie hebben we de juiste camera, zelfs de kleur bepaald u zelf. Tijdens onze schouwing op locatie bepalen we de juiste locatie én het juiste type camera. Tijdens de installatie wordt dit nogmaals live herhaald zodat u zeker bent van het perfecte beeld!

 

Toegangscontrole

Dit is een veiligheidsvorm die vooral gericht is op het, zoals de naam al aangeeft, gericht controleren van bezoekers. Vooral in werksituaties wordt dit gezien als een functionele vorm van toegang verlenen: alleen personen met de juiste rechten krijgen toegang. Door middel van paslezers worden deuren geopend. Personen krijgen een toegangspas of druppel en kunnen, binnen de gestelde tijden, zichzelf toegang verschaffen tot een object. Het is eventueel mogelijk om uw toegangscontrole te koppelen met uw inbraakmeldsysteem.

Certificering

In sommige gevallen kan uw verzekeraar een certificaat van uw installatie eisen. Voor hen is dat een bewijs dat uw installatie voldoet aan de gestelde richtlijnen. Als dienstverlener mogen we niet zomaar een certificaat uitschrijven, hiervoor moeten we eerst zelf aantonen voldoende kennis te hebben én deugdelijke installaties aan te brengen. Dit heeft geresulteerd in het feit dat we VEB gecertificeerd zijn. VEB staat voor ‘vereniging europese beveiligingsbedrijven’ en heeft toezicht op dienstverleners. Jaarlijks worden we gecontroleerd zodat u verzekerd bent van goede installatie, geleverd door een gecertificeerde partner.

Bent u op zoek naar een dienstverlener die u helpt uw veiligheid te verhogen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Door een goede mix van kennis, ervaring en certificering zijn we in staat u een veilig gevoel te geven. Neem gerust contact op.