Luxe en duur.

De titel van dit bericht heeft twee vooroordelen. Domotica staat bekend als luxe en duur. We kunnen kort zijn: beide zijn niet juist.

Domotica is geen luxe, domotica is functioneel. Door het inzetten van slimme koppelingen zijn we in staat om uw woning of bedrijfspand te voorzien van functionele gemakken. Dit bespaart vrijwel altijd tijd. Denk aan uw facilitair beheerder die in één oogopslag kan zien welke lampen aanstaan. Om vervolgens vanaf dezelfde zitplaats deze uit te schakelen. Zomaar een voorbeeld wat laat zien hoe domotica efficiënt kan zijn. Mits goed toegepast.

Daarin maken wij het onderscheid: de juiste toepassing. Wij gaan altijd in gesprek met de eindgebruiker. In deze gesprekken wordt bepaald wat voor u handig, functioneel en tijdsbesparend is. En natuurlijk, het staat ook best stoer: een domotica installatie die niet iedereen heeft. En het bespaard nog geld ook.

Nog even terugkomend op het tweede vooroordeel: duur. Mits goed aangepakt is een domotica installatie niet duurder dan een standaard installatie. Zeker niet wanneer u de toekomstige voordelen al meetelt!