,

Draadloos werken; in uw hele huis.

Wireless Networking

Wireless oplossingen
Draadloze netwerken zijn belangrijk. Voor onze klanten en voor onsubiquiti_logo. Daarom hebben we gekozen voor Ubiquiti. Dit fabricaat uit de Verenigde Staten levert haar UniFi apparatuur die past bij onze dienstverlening: professioneel, schaalbaar en een goede dekking!

Professioneel
De producten zijn in de basis allen gelijk. Onder de motorkap bevindt zich grotendeels dezelfde software. Middels een controller is het mogelijk om de accesspoint(s), per locatie te beheren. Desgewenst op afstand. Door de stabiele software, die regelmatig vernieuwd en verbeterd wordt, behoren prijzige controllers tot het verleden. U schaft alleen de accesspoints aan, de controller krijgt u erbij.

Buiten de software heeft u veel keuze. Onze adviseurs gaan graag in gesprek om de verschillen door te nemen. Wilt u alleen 2,4Ghz of toch liever dual-band. Alleen de WiFi-N of mee met de nieuwste trend: AC? We snappen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, we helpen u graag!

Schaalbaar
Door de kosteloze, softwarematige controller is de oplossing schaalbaar. Accesspoints worden voorzien van uw profiel en communiceren per direct dezelfde taal. Wanneer uw device zich heeft aangemeld op één accesspoint, schakelt het moeiteloos over op de andere in uw netwerk. Zo kunt u eenvoudig bouwen aan uw oplossing, het geheel groeit met u mee. Wilt u een aanpassing in uw netwerk? Onze engineers helpen u op afstand. Een gastennetwerk toevoegen? Dit is een standaard functie in alle oplossingen van UniFi Wireless.

Goede dekking
Voor elke situatie is het dekkingsgebied anders. De accesspoints zijn standaard voorzien van sterke antennes. Vervolgens zijn er nog zogenaamde ‘Long Range’-modellen. Samen met u bepalen we welke en hoeveel accesspoints u nodig heeft. Dit doen we door eenvoudigweg te testen. We plaatsen de apparatuur en controleren samen met u de dekking. Niet tevreden? Dan nemen we de apparatuur gewoon terug!