Beveiliging

Een veilig gevoel, wel zo prettig. Voor zowel zakelijke als particuliere objecten is beveiliging anno 2016 meer dan noodzakelijk. Er zijn diverse manieren om ongewenste personen de toegang te vertragen en de poging te detecteren. Denk aan inbraakmeldinstallaties, cameradetectie of toegangscontrole.

Inbraak

De basis beveiliging in een woning of ander object is vaak een inbraakmeldinstallatie. Een dergelijk installatie voorziet in detectie wanneer niemand aanwezig is in het betreffende object. Vervolgens wordt een melding verstuurd naar de eigenaar en/of een meldkamer. Zo wordt veiligheid van uw pand verhoogt.

Door middel van passief infrarood detectors en magneetcontacten zijn we in staat om ongewenste binnenkomers direct te betrappen. Desgewenst wordt een meldkamer ingeseind die vervolgens voor de opvolging zorgt.

Op basis van uw situatie, object en werkzaamheden kunnen we een beveiligingsplan voor u opstellen. Aan de hand van de geldende richtlijnen en eventueel aanvullende eisen vanuit uw verzekeraar beoordelen we de noodzakelijke installatie. Met onze VEB lidmaatschap mogen we uw installatie voorzien van een certificaat. Hiermee heeft u zwart op wit staan dat uw installatie voldoet aan de geldende eisen.

Camera

Camera’s werken tweeledig. Enerzijds geeft het de eigenaar letterlijk inzicht in de situatie. Anderzijds hebben camera’s een afschrik effect. Ongewenste bezoekers weten dat ze het risico lopen gefilmd te worden. Camera’s zijn leverbaar in diverse soorten en maten, zowel voor binnen als buiten. Per situatie geven we graag advies over het toe te passen type camera en de mogelijkheden.

IMG_7551

Toegangscontrole

Dit is een veiligheidsvorm die vooral gericht is op het, zoals de naam al aangeeft, gericht controleren van bezoekers. Vooral in werksituaties wordt dit gezien als een functionele vorm van toegang verlenen: alleen personen met de juiste rechten krijgen toegang. Door middel van paslezers worden deuren geopend. Personen krijgen een toegangspas of druppel en kunnen, binnen de gestelde tijden, zichzelf toegang verschaffen tot een object. Het is eventueel mogelijk om uw toegangscontrole te koppelen met uw inbraakmeldsysteem.

Certificering

In sommige gevallen kan uw verzekeraar een certificaat van uw installatie eisen. Voor hen is dat een bewijs dat uw installatie voldoet aan de gestelde richtlijnen. Als dienstverlener mogen we niet zomaar een certificaat uitschrijven, hiervoor moeten we eerst zelf aantonen voldoende kennis te hebben én deugdelijke installaties aan te brengen. Dit heeft geresulteerd in het feit dat we VEB gecertificeerd zijn. VEB staat voor ‘vereniging europese beveiligingsbedrijven’ en heeft toezicht op dienstverleners. Jaarlijks worden we gecontroleerd zodat u verzekerd bent van goede installatie, geleverd door een gecertificeerde partner.

Bent u op zoek naar een dienstverlener die u helpt uw veiligheid te verhogen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Door een goede mix van kennis, ervaring en certificering zijn we in staat u een veilig gevoel te geven. Neem gerust contact op.